Schimba vieti alaturi de noi si pune inima pentru copiii cu autism si sindrom down | Giving Tuesday

Lucrurile si vietile oamenilor se schimba cu adevarat atunci cand pui inima in ceea ce faci.

Si asta facem noi la Centrul Start pentru autism unde de mai bine de 3 ani, punem inima si suflet in fiecare minut petrecut alaturi de cei 58 de copii din Centru. Copii care sunt diagnosticati cu autism, Sindrom Down, ADHD si alte tulburari de dezvoltare. Pentru ei, terapie este principala lor sansa de recuperare si te invitam sa te alaturi noua.

> Pe termen scurt, ne dorim sa echipam corespunzator o noua sala de terapie unde saptamanal sa putem ajuta la a schimba vietile a zeci de copii. Trebuie renovata, mobilata corespunzator si apoi echipata cu materiale educationale si joculetele necesare pentru dezvoltarea lor.

Pe termen mediu si lung, poti sa vi alaturi de noi, sa iti facem cunostinta cu povestea unuia din copiii nostri si sa te alaturi lor in procesul de recuperare. Sa fi persoana suport care sustine din spate progresul acestor micuti. Contacteaza-ne si doneaza pentru a sustine terapia lunara a unui copil cu autism din Centru.

Pune TIMP si implica-te ca VOLUNTAR

Vino alaturi de noi ca voluntar si fa o diferenta cu abilitatile si talentele tale.

Cautam oameni de bine, creativi si pusi pe treaba care se pricep la website, comunicare in mediul online (facebook, Instagram, youtube), fotografi si specialisti in video si editare video, persoane talentate la “crafts”, decoratiuni, pregatirea de materiale, organizarea de evenimente, amabsador al centrului, spotivi, artisti…

Doar da-ne un telefon si iti garantam ca vei fi de mare folos misiunii noastre de a Schimba vieti

0732731671 sau pe email. centrul.start@gmail.com, sau ne poti scrie direct pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/centrul.start/

Arata ca iti pasa si vrei sa faci o schimbare in jurul tau, vrei sa schimbi vieti.