Raport anual 2019

2019 a fost un an în care ne-am dezvoltat și mai mult, în care am construit ușor, ușor și cu mult entuziasm un Centru care să ofere șansa la recuperare pentru si mai mulți copii la cele mai înalte standarde. Un an în care am dezvoltat noi proiecte și inițiative, în care am încercat multe lucruri noi și mai ales am învătat foarte multe.

 Dincolo de toate acestea, a fost un an în care am reușit alături de voi și o echipa de nota 10 să schimbam vieți, să contribuim la îmbunătățirea unor destine.   După mai bine de 3 ani de lucru intens, suntem și mai convinși că implicarea face cu adevărat o diferență. Implicarea cu trup și suflet în recuperarea acestor micuți și progresele care le vedem la fiecare dintre ei cred ca ne-a animat pe fiecare din noi în acest an.
Intrăm acum într-un nou deceniu și, cu ajutorul lui Dumnezeu credem că vom putea să aducem și mai multă schimbare și speranță la zeci de familii și copiii acestora. Dar pentru a putea continua și a avea un impact cat mai mare, avem nevoie de susținerea voastră pe mai departe, pentru ca doar împreună schimbam vieți.
 Dragoș Vlăsceanu, președintele Asociației Start pentru Autism din Câmpulung